NYÁRI KURZUS 

                          2024.

                      Július 08-13.

        Idén nyáron is megrendezzük nyári kurzusunkat! A kurzuson klasszikus balett, spicc/ repertoár, és modern/ kortárs órák lesznek az elmúlt évekhez hasonlóan. Az utolsó napon, szombaton este egy előadással zárjuk a kurzust, melyen minden résztvevő lehetőséget kap arra hogy megmutassa tudását. A spicc/ repertoár órán új koreográfiákat tanulunk, akár spiccen, akár puha cipőben. 

A kurzus órarendjét a jelenkezők számától és összetételétől függően állítjuk majd össze, három csoportban! Minden csoportnak napi kb.3-3,5  óra elfoglaltságot jelent. A legfiatalabbak kezdenek délelőtt, a felnőtt korosztály órái pedig kora délután kezdődnek majd. 

A kurzus helyszíne a Magyar Táncművészeti Egyetem “D” épületének csodás termei, a záró előadásra pedig a Színházteremben kerül majd sor!  

Oktatók: Szakály György, Barna Mónika, Buday Melinda, Kalmár Attila

Zongorakíséret: Teszter Nelli, Karpinszky Katalin

A kurzus díja ahogy tavaly is 48.000 Ft/ hat nap. Jelentkezni a alul látható jelentezési lap kitöltésével lehet, valamint a kurzus díj felének befizetésével! Helyet biztosítani csak akkor tudunk, ha az utalás megtörténik! Az utalásnál a közleménybe kérjük írják bele a gyermek nevét! (A jelentkezési lap KITÖLTÉSE MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐ!!)

Számlaszám: Barna Mónika e.v. OTP bank 11714006-25980181

email: allegrobalett@gmail.com

A felnőtt korosztálynál lehetőség van arra hogy válasszanak a tantárgyak közül, de amennyiben nem az összes órára jön valaki az árak a következőképpen alakulnak:

balett: 24.000 Ft/ hat nap

spicc/repertoár : 15.000 Ft/ hat nap

modern: 20.000 FT/ hat nap


A kurzusra 11 éves kortól lehet jelentkezni, előképzettséggel, és persze várjuk a felnőtteket is! jelentkezési határidő május 30. de a helyek függvényében előbb is lezárhtjuk a jelentkezést, ha a kurzus megtelik! A második részlet befizetés határideje június 10.

visszaigazoló emailt, illetve számlát mindenkinek  küldünk majd.

Érdeklődni emailen ( allegrobalett@gmail.com),vagy telefonon lehet ( 0630/8685591)!


Nagy szeretettel várunk idén is mindenkit!

Barna Mónika és Szakály GyörgyA kurzus díjának visszatérítésére nincs lehetőség. Amennyiben valaki beteg lesz és ezt orvosi igazolással alátámasztja, abban az esetben a kurzus díjának 50%-át visszautaljuk.2024 Nyári Kurzus Jelentkezési Lap